Je kunt Peddels ook huren!

Wil je zelf een écht goed feestje bouwen? Dan moet je Peddels afhuren!
Feestcafé Peddels: dé plek waar het elke dinsdag-,donderdag-,vrijdag- én zaterdagavond weer feest is. Peddels is gelegen aan de Havermarkt en dat is een super fijne locatie, omdat dat midden in het uitgaanscentrum van Breda is. Met lambrisering van oud sloophout, een vierkante bar en een zinken barblad heeft ons feestcafé een huiselijke en fijne uitstraling. Onze DJ draait vanaf de DJ booth achterin Peddels een energieke mix van allerlei soorten genres. Ook verzoekjes mogen aangevraagd worden bij onze DJ! Uiteindelijk zorgen de verlichting en de gezellige decoratie ervoor dat het in Peddels kei gezellig is, maar de échte gezelligheid, daar zorg jij natuurlijk voor!

Wat ook bijdraagt aan de gezelligheid in Peddels, is ons personeel. Onze toppers zijn geboren enthousiastelingen die elke avond voor een onvergetelijk feest zorgen. Ze springen, dansen en swingen élke avond heerlijk lekker met je mee. Naast al dat dansen, tappen ze natuurlijk met alle liefde een biertje voor je en maken ze de allerlekkerste Jägerbombs. Leuk feitje: Peddels staat bekend om de korte broeken. Het personeel draagt (bijna) altijd korte broeken met hun Peddels polo.

De meeste mensen kennen Peddels van uitgaan, maar wist je dat je Peddels ook af kan huren? Dus heb jij nou binnenkort een vrijgezellenfeest? Verjaardag? Familie-uitje? Personeelsfeest? Of gewoon iets leuks? Kortom: heb jij wat te VIEREN? Dan ben je bij Peddels aan het goede adres. Ons gezellige feestcafé kan afgehuurd worden, om jouw een onvergetelijke feest te geven. Geen geregel van te voren, geregel tijdens je feest, inkopen doen. Kortom: geen stress. Wij doen alles voor je en zetten alles klaar. Jägerbombs, wijn, bier, fris: het enige wat jij moet doen is genieten van jou feest en een TOP avond hebben. Vragen over het huren van Peddels of wil je meer informatie? Neem contact op met ons!